Asiakaspalvelu ja tilausinfo / usein kysytyt kysymykset

Lehtipojat.fi on lehtien online-tilauspalvelu. Näet kaikki lehtien kampanjahinnat kätevästi yhdeltä sivustolta. Tarjoukset päivittyvät jatkuvasti, uusimman edun näet aina klikkaamalla valitsemaasi lehteä. Suuri osa lehtitarjouksista sisältää myös tilaajalahjan tai ylimääräisen lehden numeron, kampanja esitellään lehden kustantajan omalla tilauslomakkeella. Lehtipojat on hintavertailua varten. Linkkejä klikkaamalla pääset suoraan kustantajan omille nettisivuille, jossa voit tehdä tilauksen tarjotulla hyvällä alennuksella.
 
Miten tilaan lehden?
Klikkaa valitsemaasi lehteä ja siirryt lehden kustantajan omalle tilaussivulle, jossa esitellään tarjous ja mahdollinen tilaajalahja. Täytä tilausosoite ja klikkaa lopuksi nappulaa "Lähetä tilaus". Tilaus on nyt valmis ja se siirtyy heti lehden myyjällä eli kustantajalla käsittelyyn.

Miten tilaus maksetaan?
Lehden kustantaja lähettää paperisen laskun tai sähköpostilaskun kotiisi ensimmäisen lehden saapumisen jälkeen. Osassa lehtiä käytössä on verkkopankkimaksu tilauksen yhteydessä.

Tilauksen tehtyäni, milloin ensimmäinen lehti tulee minulle kotiin?
Tilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisesta numerosta. Tilaustietosi välittyy kustantajalle reaaliaikaisesti heti tilauksen tehtyäsi. Jos olet tehnyt tilauksen noin 1 viikko ennen seuraavan numeron ilmestymispäivää, tietosi ehtivät normaalisti painotalolle ajoissa ja saat seuraavan ilmestyvän numeron, muuten sitä seuraavan.

Voinko tilata nyt siten, että ensimmäinen lehti tulee vasta 3 kuukauden päästä?
Lehtipojat.fi:n sivuston linkkien kautta tehty tilaus alkaa aina seuraavasta mahdollisesta numerosta, tilauksen alkamispäivää ei valitettavasti voi siirtää.

Miten teen osoitteenmuutoksen?
Osoitteenmuutos tulee tehdä suoraan lehden myyjälle eli kustantajalle, joka lehdet toimittaa. Yhteystiedot löytyvät lehdestä ja saamastasi laskusta.

Haluan tehdä muutoksia tilaukseeni, miten tulee toimia?
Kaikki tilausta koskevat muutokset, kysymykset ja tiedustelut tulee tehdä suoraan kustantajalle. Lehden asiakaspalvelun yhteystiedot löydät saamastasi lehdestä ja myös tämän sivuston kautta lehden linkkiä klikkaamalla. Lehden oma asiakaspalvelu auttaa mielellään tilausmuutoksiin liittyvissä asioissa. Lehtipojat.fi ei voi hintavertailusivustona tehdä muutoksia puolestasi, koska tilaustietosi ovat Sinun ja kustantajan välistä luottamuksellista tietoa ja niitä ei luovuteta meille.

Kuka on tekemäni lehtitilauksen myyjä?
Lehtipojat.fi on lehtien hintavertailusivusto, jossa esitellään lehtien tarjouksia. Klikkaamalla lehden tilauslinkkiä, siirryt suoraan kustantajan omalle tilaussivulle. Lehden myyjänä on kyseisen lehden kustantaja, joka lähettää Sinulle lehdet ja laskun. Lehtipojat.fi ei näe missään vaiheessa luottamuksellisia tilaustietojasi. Tästä syystä kaikki tilausta koskevat tiedustelut ja muutokset tulee tehdä suoraan lehden myyjälle eli kustantajalle. Lehtipojat.fi ei voi tehdä niitä puolestasi.

Tein tilauksen, mutta lehteä ei ole alkanut tulemaan?
Esim. Seiskan tarjous on suunnattu uusille asiakkaille eli henkilöille, jotka eivät ole tilanneet lehteä 6 kuukauteen. Ehdosta on tilaussivulla maininta. Jos olet juuri äskettäin Seiskaa tilannut ja yrität nyt tilata uuden tarjousjakson, kustantaja on voinut poistaa tilauksesi tästä syystä. Tee tilaus uudelleen 6 kk määräajan jälkeen. Tällainen tilausehto on muutamassa lehdessä tilaussivulla mainittu, ei tosin läheskään kaikissa.  Nordwest Finland www.nordwest.fi

Voit ottaa yhteyttä sivuston ylläpitoon yllä olevan linkin kautta. Huomaathan kuitenkin, että lehtitilaustasi koskeva kysymys tulee lähettää suoraan kustantajalle. Lehtipojat.fi on hintavertailusivusto ja emme näe mitään tilaustietojasi. Ne välittyvät vain kustantajalle tilausta tehdessäsi. Tästä syystä emme pysty vastaamaan tilauksia koskeviin kysymyksiin. Lehtien yhteystiedot löytyvät aina helposti lehtien linkkejä klikkaamalla. Toivotamme rentouttavia lukuhetkiä kaikille kävijöille.


 
Suosittuja kampanjoita, edullinen tutustumistarjous kotiin:
 
 
 
   
 

 
Lehtipojat.fi on lehtien online-tilauspalvelu. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tarjoukset päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjaedun näet aina klikkaamalla valitsemaasi lehteä. Lähes kaikki lehtitarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan tai kaupan päälle ylimääräisen lehden numeron, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.