Ilmainen näytenumero, lehtien ilmaiset näytenumerot ja muita tuotenäytteitä/kampanjoita (päivitetty 5.12.2022)

Lehdistä on ajoittain jaossa ilmaisia näytenumeroita kustantajien kampanjoissa. Tälle sivulle kerätään tietoa saatavilla olevista näytenumeroista ja linkit, joiden kautta lehden voi tilata. Näytenumerot tilataan linkin kautta suoraan kustantajan kampanjasivulta ja lehtiä on yleensä jaossa rajoitettu määrä, nopeat syövät hitaat. Linkkien toimivuus tarkistettu viimeksi: 5.12.2022. Lehtipojat.fi ei itse postita näytelehtiä, tällä sivulla vain kerrotaan kustantajien omista nettikampanjoista.

Katso myös syksyn tarjoukset aikakauslehdistä ja tilaajalahjat jos päätät tilata edullisen tutustumisjakson.

Lisätieto 5.12.2022: Aku Ankka näytenumerona 2 kpl on nyt kampanjana loppunut. Toivottavasti taas myöhemmin tulisi saataville.

Jostain syystä tällä hetkellä ei harmittavasti ole muita voimassa olevia ilmainen näytenumero -kampanjoita voimassa. Toivottavasti syksyllä taas tulisi. Nyt ei auta muu kuin odotella, että jokin kampanja taas aktivoituisi. Alla olevat kuvalinkit eivät tällä hetkellä toimi. Niitä ei kuitenkaan vielä poisteta kokonaan näkyvistä, koska voivat tulla aktiivisiksi taas myöhemmin. Jos haluat, voit osallistua alla näkyvään DNA:n järjestämään arvontaan, jossa kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Apple iPhone 13 Pro 5G arvo 1179 e. Arvonta 31.12.2022. Telian arvonnassa Apple MacBook Air 13,6" vuoden 2022 malli, arvo 1559 euroa, arvontapäivä 31.12.2022.
 
                               

Huom. Tämä Aku Ankan näytenumerot 2 kpl -linkki on nyt päättynyt, ei ole tällä hetkellä voimassa LOPPU.


Pienen lapsen ja vauvan 0 e puuhapakettien vaihtoehdot katsottavissa: Iloinen puuhapaketti 1 LOPPU     Vauvan oma Kultaseni-kirja LOPPUAskel - ilmainen näytenumero LOPPU     Ilmainenmuste.fi - Tilausohjeet ilmaisen musteen tilaamiseen eri nettikaupoista    Aku Ankka -lehti - Ilmainen näytenumero 2 kpl LOPPU


Muita ajankohtaisia kampanjoita ja tilaajaetuja on nyt alkusyksyllä huonosti tarjolla, muutama vaihtoehto alla:


Ajoittain on ilmaisia näytteitä mahdollista löytää, tilauslinkkejä listataan mm. alla olevalla sivustolla

www.ilmainennayte.fi


Lehtien nettikilpailut tarjouksen hyödyntävien kesken. Tilaamalla lehden esim. -50% ja ottamalla tilaajalahjan, osallistuu samalla myös juhla-arvontaan.


Katso-lehden arvonta     Seiskan arvonta ja synttäritarjous


DNA:n järjestämä arvonta:


Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Apple iPhone 13 Pro 5G arvo 1179 e, arvontapäivä 31.12.2022.

Telian kilpailu: Yhteystietonda jättäneiden kesken arvotaan Apple MabBook Air 13,6" vuoden 2022 mallin kannettava tietokone arvo 1559 euroa, arvontapäivä 31.12.2022.


 


 
Suosittuja kampanjoita, joissa on tälläkin hetkellä edullinen tutustumistarjous kotiin:
 
 
   
 

 
Lehtipojat.fi on lehtien online-tilauspalvelu. Kaikki lehdet kampanjahintaan. Tarjoukset päivittyvät jatkuvasti, uusimman kampanjaedun näet aina klikkaamalla valitsemaasi lehteä. Lähes kaikki lehtitarjoukset sisältävät myös tilaajalahjan tai kaupan päälle ylimääräisen lehden numeron, joka esitellään tilauslomakkeella. Lisätietoja tästä palvelusta -> Asiakaspalvelu.